river-aidan.nl

Yeah baby! Yeah! | De baby website van River Aidan Sijmons
Blogs

River Aidan jarig, 1-jaar met verjaardagskroonHoog tijd voor een nieuwe up-date over River.... Want inmiddels is River 1 jaar geworden! Het was een dag om nooit meer te vergeten, maar daarover straks meer. We beginnen bij waar we waren gebleven.

De laatste keer dat ik een blog schreef was toen je 3 maanden was... Per maand maar even de hoogtepunten. Lees verder »

River 3 maanden en 17 dagen!Vandaag hadden we een belangrijke gebeurtenis: Vaderdag! Ik had een lekker ontbijt op bed met croissantjes, gekookt eitje en natuurlijk jus de Orange en koffie gemaakt voor ons. Dat was genieten. River had een mooie foto van zichzelf uitgezocht en op een muismat laten printen bij de HEMA en een rompertje met I Love Papa gekocht voor papa. Ook had hij mooie voetafdrukken gemaakt met vingerverf. Michel is goed verwend op zijn eerste Vaderdag! Lees verder »

River Aidan kijkt naar de mobiel boven zijn boxHet is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje schreef over onze lieveling. En er is alweer zoveel gebeurt in zijn jonge leventje. De tijd gaat zo snel: over twee weken is River 3 maanden, de leeftijd dat de meeste kinderen voor het eerst naar het kinderdagverblijf gaan. Ik kan me niet voorstellen dat we River daar achter zouden moeten laten. Gelukkig hoef ik daar ook niet over na te denken, want als ik over twee weken weer aan het werk ga, passen zijn oma’s op. Lees verder »

River Aidan geiriteerd in de Maxi CosiDinsdag 7 april had River zijn eerste afspraak op het consultatiebureau. Tot een week geleden was het gevestigd in een gezondheidscentrum tegenover het huis van mijn zus. En (bijna) iedereen weet dat dat twee straten ‘verderop’ is.

Echter, nu de Weidevenne groter en groter aan het worden is, hebben ze daar ook een spik splinternieuw gezondheidscentrum gebouwd. En je raad het al, “mijn” consultatiebureau is daar naar toe verhuisd. Lees verder »

MijlpaalVolgende week dinsdag moet River voor de eerste keer naar het consultatiebureau. Voor ons kersverse ouders een mijlpaal. Dan is hij alweer bijna 5 weken, wat gaat de tijd snel . . .

Aan de andere kant voelt het alsof River al veel langer bij ons is. Dat is hij natuurlijk ook, als je bedenkt dat hij maanden in mijn buik heeft gezeten.

Hij krijgt dan nog geen prikjes, die komen als hij 8 weken is. Wel gaat de arts controleren of het allemaal goed gaat met hem en of hij goed groeit. En of hij goed groeit, je hoeft geen kinderarts te zijn om dat te zien! Lees verder »

Birth blue wallpainting - CC Licensed - //www.flickr.com/photos/thomashawk/2328541352/Hij is geboren...
Het mooiste, liefste en prachtigste jongetje (op 1 na;-) ) op de wereld. En ik ben heel dichtbij geweest.

Op dinsdagochtend werd mijn zusje Saskia opgenomen in het ziekenhuis. De bevalling zou worden ingeleid middels weeenopwekkers.
Om 9.00u ben ik naar Sas en Mick gegaan, om hen te steunen en te helpen.
Wat een prachtige ervaring om dit van zo dichtbij mee te mogen maken.
Voor Sas duurde het allemaal erg lang, het was erg zwaar. Lees verder »

Afgelopen nacht (4 maart 2009) is Saskia om 3 minuten voor 3 bevallen van een kerngezonde zoon. De bevalling heeft in totaal ongeveer 18 uur geduurt waarna River uiteidenlijk via een keizersnede ter wereld is gebracht. Een hele zware bevalling !
Maar gelukkig, moeder en kind maken het wel.

De foto:   Lees verder »

Zwangere VrouwHet is vandaag zaterdag 21 februari en de zon schijnt. Het is heerlijk voorjaarsweer, wel fris, maar lekker. Een prima dag om te bevallen! Maar helaas, onze River laat ook vandaag nog op zich wachten.

Ik ben nu 40 weken en 4 dagen zwanger, dus al over de uitgerekende datum heen. Lees verder »