river-aidan.nl

Yeah baby! Yeah! | De baby website van River Aidan Sijmons
Nog niet bevallen...

Zwangere VrouwHet is vandaag zaterdag 21 februari en de zon schijnt. Het is heerlijk voorjaarsweer, wel fris, maar lekker. Een prima dag om te bevallen! Maar helaas, onze River laat ook vandaag nog op zich wachten.

Ik ben nu 40 weken en 4 dagen zwanger, dus al over de uitgerekende datum heen.

Bij de verloskundige vrijdag kregen we te horen dat ik vanaf week 41 gestript kan worden. Dat houdt in dat ze de baarmoedermond, mits die al wat rijp is, masseren. De bedoeling is dat er dan hormoon vrij komt die de weeën opwekt. Niet een heel plezierige handeling, maar beter dan inleiden over 1/5 week bij de gynaecoloog. Gisteravond/nacht dachten we allebei even dat het al zover was, want ik had wat voorweeën. We hadden ook echt ons best gedaan; een stevige avondwandeling en daarna met een puzzelboekje en poes op de bank lekker ontspannen. Televisie uit, alleen de geluidjes uit de laptop van Michel. En opeens begon mijn buik samen te trekken! Ik voelde wat regelmatige krampen en we besloten toen maar naar bed te gaan om wat te gaan slapen. Ik viel al snel in slaap, en werd na twee uur weer wakker. De teleurstelling was groot toen ik helemaal geen krampje meer voelde. Uit nijd bleef ik in bed tot 13:00 's middags. Daarna toch maar uit bed en hebben we het kamertje van River helemaal afgemaakt. Alles wat nog moest worden opgehangen hangt, er is nog een keer grondig gestofzuigd. Zijn bedje is opgemaakt. Geen reden dus om langer te wachten, lieve kleine River Aidan... Mijn zus Patries denkt dat hij vannacht en anders morgenochtend van zich laat horen, ik hoop met haar mee. En dan binnenkort het bevallingsverhaal op deze mooie homepage van ons mannetje River Aidan.

 

Update: River is inmiddels via een keizersnede geboren!

 

Delen / Opslaan / Zoek of Mail dit artikel. | Share / Save / Search or Mail this Article.

2 reacties to “Nog niet bevallen...”

 1. Lieve Saskia, wat ben ik blij

  Lieve Saskia, wat ben ik blij dat het elke dag een klein beetje beter met je gaat. Vandaag heerlijk samen met River en Mitch Lynn uit school gehaald. Heerlijke dag gehad.

  Liefs mamma.

  Submitted by oma Ikke (niet gecontroleerd)

 2. lieve saskia

  Lieve Saskia, nu is de kleine River Aidan geboren, wat een prachtige jongen, en wat zijn jullie gelukkig met hem. Lieverd, knap maar snel op, het duurt wat langer dan je gedacht had, maar met de goede zorgen van je lieve man komt het echt goed allemaal.

  Liefs van je mamma

  Submitted by oma Ikke (niet gecontroleerd)